Ik geloof dat een avond vol met heerlijk eten, omringd door mensen die je liefhebt, het beste in je naar boven brengt.

Als 16-jarige jongen ontdekte ik voor het eerst iets waar ik echt goed in was: koken. Met mijn kennis en ervaring wil ik de mooiste gerechten maken, mensen samenbrengen en onvergetelijke ervaringen creëren.

Met ruim 11 jaar ervaring in de professionele keuken en twee verdiepende studies in Voedingsmiddelentechnologie en Food Innovation, heb ik een sterke basis gelegd voor mijn culinaire reis.

Concept denken

Koken is voor mij een ontdekkingstocht.

Ik beperk mijzelf niet tot één keuken. De wereld heeft zoveel moois te bieden, dus ik ben altijd op zoek naar nieuwe en unieke ingrediënten. In mijn gerechten vind je producten die je nog nooit hebt geproefd. Ik werk samen met leveranciers die bijna elke groente op aarde in hun assortiment hebben, maar ook maak ik gebruik van producten die ik wildpluk om de hoek van mijn huis.

Naast unieke ingrediënten experimenteer ik ook met unieke bereidingen: fermenteren, rijpen, roken en drogen. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe texturen om de gerechten interessant te maken. Mijn proefkeuken zit in mijn hoofd en ik laat mij overal door inspireren.

Tijdens mijn opleiding Food Innovation heb ik geleerd creatief te denken en verhalen te koppelen aan ideeën. Dit heeft me geholpen om niet alleen gerechten te creëren die visueel en smaakvol aantrekkelijk zijn, maar ook om ervaringen te bieden die bijblijven.

Mijn doel is om via mijn gerechten mensen samen te brengen en mee te nemen op een culinaire ontdekkingstocht vol verrassingen.